Πειραιάς: Ξενοδοχεία

Πειραιάς: Ξενοδοχεία

 • Piraeus Dream Hotel

  Piraeus Dream Hotel

  0,3km από Πειραιάς

  Το Piraeus Dream Hotel βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό και σε απόσταση μόλις 50μ. από το κεντρικό λιμάνι. Η στάση του λεωφορείου Χ96 για το αεροδρόμιο είναι 600μ. μακριά.

  Από 40,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Adonis

  Adonis

  0,3km από Πειραιάς

  To Adonis βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά και προσφέρει οικονομικά καταλύματα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο θα βρείτε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

  Από 20,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Triton Hotel Piraeus

  Triton Hotel Piraeus

  0,3km από Πειραιάς

  Το Triton Hotel απέχει λίγα μόλις τετράγωνα από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό και τους τερματικούς σταθμούς των φέρι του Πειραιά και προσφέρει δωμάτια με μπαλκόνι και δωρεάν Wi-Fi.

  Από 50,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • The Park Hotel Piraeus

  The Park Hotel Piraeus

  0,4km από Πειραιάς

  Το The Park Hotel Piraeus βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το λιμάνι του Πειραιά, τη Μαρίνα Ζέας και το Εκθεσιακό Κέντρο Ο.Λ.Π., ενώ παρέχει δωρεάν Wi-Fi.

  Από 38,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Delfini Hotel

  Delfini Hotel

  0,4km από Πειραιάς

  Σε προνομιακή τοποθεσία απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά και μόλις 100μ. από τη στάση του λεωφορείου με προορισμό το αεροδρόμιο, το Hotel Delfini αποτελεί ιδανική βάση για το διάστημα πριν και μετά το ταξίδι σας στα νησιά.

  Από 28,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Hotel Ikaros Piraeus

  Hotel Ikaros Piraeus

  0,4km από Πειραιάς

  Το Hotel Ikaros Piraeus βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά και σε απόσταση 500μ. από το σιδηροδρομικό σταθμό του Πειραιά. Προσφέρει οικονομικά καταλύματα με δωρεάν Wi-Fi. Στη ρεσεψιόν υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών.

  Από 35,50EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Electra Hotel Piraeus

  Electra Hotel Piraeus

  0,4km από Πειραιάς

  Το Electra Hotel βρίσκεται στην καρδιά του Πειραιά και απέχει μόλις 20μ. από το λιμάνι και τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Παρέχει κλιματιζόμενα δωμάτια και δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους των εγκαταστάσεων.

  Από 30,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Acropole Hotel

  Acropole Hotel

  0,4km από Πειραιάς

  Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά και διαθέτει 22 δωμάτια. Σε όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Το Acropole Hotel απέχει ελάχιστα με τα πόδια από το λιμάνι του Πειραιά ενώ στα 150μ.

  Από 28,90EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Faros II

  Faros II

  0,4km από Πειραιάς

  Το Faros II βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι, λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο του Πειραιά. Το ξενοδοχείο παρέχει πρόσβαση σε όλα τα μέσα μεταφοράς.

  Από 30,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Noufara

  Noufara

  0,4km από Πειραιάς

  Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν και πλούσιο ευρωπαϊκό πρωινό. Απέχει 5 μόλις λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι του Πειραιά.

  Από 52,25EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
μετάβαση στη σελίδα 
Επόμενο