Πειραιάς: Ξενοδοχεία

Πειραιάς: Ξενοδοχεία

Σημεία με ενδιαφέρον   Ναι   Όχι

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την τοποθεσία παραμονής σας, οι συντεταγμένες της περιοχής ενδέχεται να μην είναι ακριβείς

 • Piraeus Dream Hotel

  Piraeus Dream Hotel

  0,3km από Πειραιάς

  Το Piraeus Dream Hotel βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, μόλις 50μ. από το κεντρικό λιμάνι και πολύ κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό. Το ξενοδοχείο έχει άριστες συνδέσεις με τα νησιά και τα αξιοθέατα της Αθήνας και διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν.

  Από 60,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Adonis

  Adonis

  0,3km από Πειραιάς

  Το Adonis βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά και προσφέρει οικονομικά καταλύματα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

  Από 20,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Triton Hotel Piraeus

  Triton Hotel Piraeus

  0,3km από Πειραιάς

  Μόνο μερικά τετράγωνα από το σιδηροδρομικό σταθμό του Πειραιά και την αποβάθρα των φέρι, ακριβώς δίπλα στα κεντρικά καταστήματα και τις τράπεζες, το Triton Hotel προσφέρει δωρεάν internet στο κέντρο του Πειραιά.

  Από 42,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • The Park Hotel Piraeus

  The Park Hotel Piraeus

  0,4km από Πειραιάς

  Το The Park Hotel Piraeus βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το λιμάνι του Πειραιά, τη Μαρίνα Ζέας και το Εκθεσιακό Κέντρο Ο.Λ.Π. και προσφέρει δωρεάν Wi-Fi internet.

  Από 40,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Delfini Hotel

  Delfini Hotel

  0,4km από Πειραιάς

  Σε προνομιακή τοποθεσία απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά και μόλις 100μ. από τη στάση του λεωφορείου με προορισμό το αεροδρόμιο, το Hotel Delfini αποτελεί ιδανική βάση για το διάστημα πριν και μετά το ταξίδι σας στα νησιά.

  Από 36,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Hotel Ikaros Piraeus

  Hotel Ikaros Piraeus

  0,4km από Πειραιάς

  Σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια από το λιμάνι του Πειραιά και 500μ. από το σιδηροδρομικό σταθμό του Πειραιά, το Ikaros Hotel προσφέρει οικονομικά καταλύματα με δωρεάν Wi-Fi. Στη ρεσεψιόν υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών.

  Από 30,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Electra Hotel Piraeus

  Electra Hotel Piraeus

  0,4km από Πειραιάς

  Το Electra Hotel βρίσκεται στην καρδιά του Πειραιά και απέχει μόλις 20μ. από το λιμάνι και τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Παρέχει κλιματιζόμενα δωμάτια και δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους των εγκαταστάσεων.

  Από 35,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Acropole Hotel

  Acropole Hotel

  0,4km από Πειραιάς

  Το ξενοδοχείο αυτό, που βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά, διαθέτει 22 δωμάτια, ορισμένα με μπανιέρες-υδρομασάζ. Στο λόμπι παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.

  Από 27,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Faros II

  Faros II

  0,4km από Πειραιάς

  Το Faros II βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι, σε απόσταση λίγων λεπτών από το κέντρο του Πειραιά. Το ξενοδοχείο παρέχει πρόσβαση σε όλα τα μέσα μεταφοράς.

  Από 45,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Noufara

  Noufara

  0,4km από Πειραιάς

  Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν και πλούσιο ευρωπαϊκό πρωινό. Απέχει 5 μόλις λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι του Πειραιά.

  Από 49,50EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
μετάβαση στη σελίδα 
Επόμενο