Αλωνίσταινα: Ξενοδοχεία

Αλωνίσταινα: Ξενοδοχεία

 • Guesthouse Alonistaina

  Guesthouse Alonistaina

  1,0km από Αλωνίσταινα

  Χτισμένο μέσα στην πλούσια βλάστηση του όρους Μαίναλο, το παραδοσιακό Guesthouse Alonistaina βρίσκεται στο χωριό Αλωνίσταινα της Αρκαδίας, σε υψόμετρο 1200 μέτρων. Προσφέρει ένα lounge με τζάκι και δωμάτια που διαθέτουν τζάκι και μπαλκόνι.

  Από 65,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Hotel Papanikola

  Hotel Papanikola

  5,0km από Αλωνίσταινα

  Το Hotel Papanikola είναι χτισμένο στις πλαγιές της οροσειράς του Μαινάλου. Προσφέρει όμορφα ρουστίκ δωμάτια, παραδοσιακό πρωινό και ξύλινη βεράντα με εκπληκτική θέα στην οροσειρά.

  Από 58,50EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Thea Mainalou

  Thea Mainalou

  5,3km από Αλωνίσταινα

  Χτισμένο μέσα σε ένα ελατόδασος στην Αρκαδία, 800μ. μακριά από την κεντρική Βυτίνα, αυτό το παραδοσιακά χτισμένο ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους και μπουφέ πρωινού.

  Από 50,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Vytina Mountain View

  Vytina Mountain View

  5,9km από Αλωνίσταινα

  Αυτό το boutique ξενοδοχείο βρίσκεται στη Βυτίνα, στο δρόμο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, και προσφέρει πανοραμική θέα στο χωριό και στο αρκαδικό τοπίο.

  Από 60,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Natura Vytina Hotel

  Natura Vytina Hotel

  6,1km από Αλωνίσταινα

  Το Natura Vytina Hotel βρίσκεται μέσα στα έλατα στο Όρος Μαίναλο και προσφέρει φιλόξενο lounge με τζάκι, σνακ μπαρ και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Διαθέτει κομψά δωμάτια με μπαλκόνι με θέα στο δάσος.

  Από 70,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Sinoi 1

  Sinoi 1

  6,5km από Αλωνίσταινα

  Το Sinoi 1 απέχει 150μ. από το κέντρο του χωριού Βυτίνα και παρέχει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Τα δωμάτια σε ρουστίκ στιλ προσφέρουν πέτρινο τζάκι και μπαλκόνι με θέα στο Όρος Μαίναλο.

  Από 49,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Sinoi 2

  Sinoi 2

  6,6km από Αλωνίσταινα

  Το Sinoi 2 βρίσκεται στη Βυτίνα και προσφέρει δωμάτια με δωρεάν WiFi και μπαλκόνι με θέα στο όρος Μαίναλο ή το γραφικό χωριό. Το πρωινό σερβίρεται στο παραδοσιακό lounge με το τζάκι.

  Από 45,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Diasalmi Apartments

  Diasalmi Apartments

  6,6km από Αλωνίσταινα

  Το Diasalmi Apartments βρίσκεται στην πλαγιά ενός λόφου, μόλις 500μ. από το κέντρο του χωριού Βυτίνα. Παραδοσιακά χτισμένα από πέτρα και ξύλο, τα δωμάτιά του διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στο χωριό και τα βουνά.

  Από 55,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Art Mainalon Hotel

  Art Mainalon Hotel

  6,6km από Αλωνίσταινα

  Το 4 αστέρων Art Mainalon Hotel βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Βυτίνας και προσφέρει εξωτερική πισίνα και ένα εστιατόριο από ξύλο και πέτρα. Τα κομψά δωμάτια έχουν θέα στο χωριό και το όρος Μαίναλο. Παρέχει δωρεάν Wi-Fi .

  Από 115,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Zephyros

  Zephyros

  6,6km από Αλωνίσταινα

  Η οικογενειακή επιχείρηση Zephyros βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο ορεινό χωριό Βυτίνα της Αρκαδίας, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από ταβέρνες και μίνι μάρκετ.

  Από 55,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
μετάβαση στη σελίδα 
Επόμενο