Αστράκα: Ξενοδοχεία

Αστράκα: Ξενοδοχεία

 • Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

  Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

  3,2km από Αστράκα

  Το Mikro Papigo 1700 είναι ένας μικρός ιδιωτικός οικισμός, ο οποίος είναι αμφιθεατρικά χτισμένος στο παρθένο Πάπιγκο.

  Από 90,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Papigo Towers

  Papigo Towers

  3,2km από Αστράκα

  Το παραδοσιακά κτισμένο Papigo Towers βρίσκεται στο γραφικό χωριό Μικρό Πάπιγκο, στην περιοχή των Ζαγορίων. Περιλαμβάνει 2 κτήρια, ένα εκ των οποίων χρονολογείται από τις αρχές του 19ου αιώνα.

  Από 65,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Dias Guesthouse

  Dias Guesthouse

  3,2km από Αστράκα

  Το πετρόχτιστο Dias Guesthouse βρίσκεται στο Μικρό Πάπιγκο, προσφέροντας θέα στο όρος Τύμφη και το Φαράγγι του Βίκου, καθώς επίσης δωμάτια με τζάκι και δωρεάν Wi-Fi.

  Από 60,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Astraka Guesthouse I

  Astraka Guesthouse I

  4,0km από Αστράκα

  Το οικογενειακά διοικούμενο Guesthouse Astraka είναι ένα πέτρινο κτήριο του 19ου αιώνα στο γραφικό χωριό Πάπιγκο. Διαθέτει δωμάτια με παραδοσιακό ντεκόρ, διακοσμητικό τζάκι και θέα στο όρος Αστράκα. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

  Από 50,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Hotel Kaiti

  Hotel Kaiti

  4,0km από Αστράκα

  Χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Ζαγορίου, το Hotel Kaiti βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Βίκου στο χωριό του Πάπιγκου. Τα δωμάτια προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi και απεριόριστη θέα στο όρος Αστράκα και το φυσικό περιβάλλον.

  Από 50,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Pantheon

  Pantheon

  4,0km από Αστράκα

  Το πετρόχτιστο Pantheon βρίσκεται στο καταπράσινο περιβάλλον του Πάπιγκου και διαθέτει παραδοσιακό εστιατόριο και καφέ στην αυλή με λουλούδια. Προσφέρει ρομαντικού στιλ δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi, τζάκι και θέα στον κήπο και στο βουνό Αστράκα.

  Από 70,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Arkefthos Mountain Hotel

  Arkefthos Mountain Hotel

  4,1km από Αστράκα

  Το πετρόκτιστο Arkefthos βρίσκεται στο γραφικό Πάπιγκο. Είναι ένα boutique ξενοδοχείο με κλασικά διακοσμημένο σνακ μπαρ με τζάκι και jukebox. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους και δωμάτια με θέα στο βουνό Αστράκα ή το πλακόστρωτο σοκάκι.

  Από 73,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Astra Inn

  Astra Inn

  4,1km από Αστράκα

  Το Astra Inn είναι περιστοιχισμένο από το καταπράσινο περιβάλλον του χωριού Πάπιγκο και προσφέρει παραδοσιακό εστιατόριο και σπιτικό πρωινό με τοπικά προϊόντα. Διαθέτει καταλύματα σε ρομαντικό στιλ με δωρεάν Wi-Fi, κάποια με θέα στο Όρος Αστράκα.

  Από 65,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Konaki

  Konaki

  4,1km από Αστράκα

  Χτισμένο στο αρχιτεκτονικό στιλ του Ζαγορίου, το Konaki βρίσκεται μέσα στη φύση, στο παραδοσιακό χωριό Πάπιγκο. Προσφέρει εστιατόριο, όλη την ημέρα δωρεάν καφέ και τσάι, καθώς και δωμάτια με θέα στο βουνό.

  Από 35,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Ioannidis Guesthouse

  Ioannidis Guesthouse

  4,1km από Αστράκα

  Το Ioannidis Guesthouse είναι ένα πέτρινο κτήριο του 19ου αιώνα στο Μεγάλο Πάπιγκο που προσφέρει παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια με θέα στο όρος Αστράκα.

  Από 60,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
μετάβαση στη σελίδα 
Επόμενο