Αβγό: Ξενοδοχεία

Αβγό: Ξενοδοχεία

Σημεία με ενδιαφέρον   Ναι   Όχι

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την τοποθεσία παραμονής σας, οι συντεταγμένες της περιοχής ενδέχεται να μην είναι ακριβείς

 • Kerasies Guesthouse

  Kerasies Guesthouse

  4,5km από Αβγό

  Το Kerasies Guesthouse είναι ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο σε μια πανέμορφη τοποθεσία, στο χωριό Βωβούσα του Ανατολικού Ζαγορίου, με θέα στον ποταμό Αώο και το όρος Αυγό.

  Από 54,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • La Moara

  La Moara

  15,2km από Αβγό

  Το πετρόκτιστο ξενοδοχείο La Moara προσφέρει σπα και παραδοσιακά δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και μπαλκόνι με θέα στο Εθνικό Πάρκο Βάλια Κάλντα. Το χωριό Κρανιά βρίσκεται στα 500 μέτρα.

  Από 51,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Breati Traditional Guesthouse

  Breati Traditional Guesthouse

  16,0km από Αβγό

  Σε υψόμετρο 950 μέτρων στο χωριό Κρανιά, το Breati προσφέρει παραδοσιακά καταλύματα με τζάκι. Με χειροποίητα έπιπλα και τζάκι σε σχήμα μανιταριού, το μπαρ-εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει τοπικά εδέσματα και ποτά.

 • Archodariki Hotel

  Archodariki Hotel

  16,6km από Αβγό

  Στο χωριό Πολυνέρι, το παραδοσιακά χτισμένο Archontariki προσφέρει δωμάτια με θέα στην οροσειρά της Πίνδου και δωρεάν σύνδεση Wi-Fi. Διαθέτει εστιατόριο που σερβίρει ελληνική κουζίνα και ένα μπαρ με μεγάλο χώρο lounge.

  Από 75,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Kalia Apartments

  Kalia Apartments

  17,6km από Αβγό

  Σε απόσταση 10χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, το πετρόχτιστο Kalia Apartments διαθέτει σάουνα και υδρομασάζ. Προσφέρει στούντιο σε στιλ ξενώνα με δωρεάν πρόσβαση στο internet και μπαλκόνι με θέα στο δάσος και στο χωριό.

 • Natasa Rooms

  Natasa Rooms

  17,7km από Αβγό

  Το Natasa Rooms απέχει 10χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας και διαθέτει ένα παραδοσιακό εστιατόριο. Προσφέρει καταλύματα με μπαλκόνι και θέα στην οροσειρά της Πίνδου.

  Από 22,50EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Hotel Anax

  Hotel Anax

  18,1km από Αβγό

  Το Hotel Anax βρίσκεται σε έναν καταπράσινο λόφο και περιβάλλεται από έλατα, ενώ απέχει μόλις 500μ. από το κέντρο του Μετσόβου. Προσφέρει μπαρ και απλά διακοσμημένα καταλύματα με ιδιωτικό μπαλκόνι και θέα στο βουνό της Πίνδου.

  Από 35,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Katogi Averof

  Katogi Averof

  18,1km από Αβγό

  Το Katogi Averof είναι μια παραδοσιακά χτισμένη ιδιοκτησία στο γραφικό ορεινό χωριό του Μετσόβου και προσφέρει ζεστά διακοσμημένα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi.

  Από 60,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Hotel Victoria

  Hotel Victoria

  18,2km από Αβγό

  Αυτό το παραδοσιακό ξενοδοχείο απέχει μόλις 900μ. από το κέντρο του Μετσόβου και προσφέρει ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα και εκπληκτική θέα στα γύρω βουνά.

  Από 36,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Oresivio

  Oresivio

  18,2km από Αβγό

  Το Oresivio απέχει μόλις 300μ. από την γραφική πλατεία του Μετσόβου και 1χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Καρακόλι. Προσφέρει καταλύματα με δωρεάν Wi-Fi και μπαλκόνι με θέα στα βουνά της Πίνδου.

  Από 35,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
μετάβαση στη σελίδα 
Επόμενο