Ελούντα: Ξενοδοχεία

Ελούντα: Ξενοδοχεία

 • The Traditional Homes of Crete

  The Traditional Homes of Crete

  0,4km από Ελούντα

  Αυτές οι παραδοσιακές κατοικίες βρίσκονται στο ήσυχο χωριό Μαυρικιανό, μόλις 5 λεπτά μακριά με τα πόδια από το κέντρο της Ελούντας, συνδυάζοντας ρουστίκ και πολυτελή χαρακτηριστικά.

  Από 73,10EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Corali Studios & Portobello Apartments

  Corali Studios & Portobello Apartments

  0,5km από Ελούντα

  Η οικογενειακή επιχείρηση Corali Studios & Portobello Apartments βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη δημοτική παραλία της Ελούντας και απέχει 9χλμ. από τον Άγιο Νικόλαο. Διαθέτει πισίνα με pool bar.

  Από 44,10EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Elounda Water Park Residence Hotel

  Elounda Water Park Residence Hotel

  0,6km από Ελούντα

  Το Elounda Water Park Residence Hotel βρίσκεται 1,2χλμ. μακριά από το κέντρο της Ελούντας και προσφέρει μονάδες με ημιδιατροφή και θέα στα γύρω βουνά και στη θάλασσα.

  Από 45,90EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Palemilos Apartments

  Palemilos Apartments

  0,6km από Ελούντα

  Το Palemilos Apartments βρίσκεται σε ένα ήσυχο περιβάλλον, σε απόσταση μόλις 100μ. από το κέντρο της Ελούντας και 200μ. από την αμμώδη παραλία. Όλες οι κλιματιζόμενες μονάδες έχουν μπαλκόνι και δωρεάν Wi-Fi.

  Από 48,50EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Kalypso Hotel

  Kalypso Hotel

  0,6km από Ελούντα

  Το οικογενειακά διοικούμενο Kalypso Hotel βρίσκεται στο κέντρο του τουριστικού θερέτρου της Ελούντας στην Κρήτη, σε απόσταση μόλις 100μ. από την παραλία. Παρέχει δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στο Κρητικό Πέλαγος ή στην πόλη.

  Από 43,20EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Aristea Hotel

  Aristea Hotel

  0,7km από Ελούντα

  Το Aristea Hotel βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην Ελούντα, σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από την παραλία. Διαθέτει δωμάτια με μπαλκόνι με θέα στον κόλπο του Μιραμπέλλου. Το ξενοδοχείο σερβίρει πρωινό και θαλασσινά στο εστιατόριο.

  Από 38,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Elounda Apartments

  Elounda Apartments

  0,8km από Ελούντα

  Σε κεντρική τοποθεσία στην πόλη παραθαλάσσια Ελούντα της Κρήτης, το Elounda Apartments προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, δωρεάν Wi-Fi και μπαλκόνι με θέα στο Κρητικό Πέλαγος. Βρίσκεται σε απόσταση 100μ.

  Από 48,45EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Olondio Apartments

  Olondio Apartments

  0,9km από Ελούντα

  Μόλις 50μ. από την παραλία του Πόρου, το Olondio Apartments είναι ένα κατάλυμα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, δωρεάν Wi-Fi και επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στον κήπο του συγκροτήματος. Το κέντρο της Ελούντας βρίσκεται 300μ. μακριά.

  Από 36,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Markakis Apartments

  Markakis Apartments

  1,1km από Ελούντα

  Το Markakis Apartments βρίσκεται στην Ελούντα και απέχει 200μ. από την παραλία. Προσφέρει ευρύχωρα διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και με μπαλκόνι με θέα στον κόλπο της Ελούντας και στο νησί της Σπιναλόγκας.

  Από 36,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Elounda Heights (Adults Only)

  Elounda Heights (Adults Only)

  1,1km από Ελούντα

  Με θέα στον Κόλπο του Μιραμπέλλου και το όμορφο βενετσιάνικο κάστρο της Σπιναλόγκας, το Elounda Heights φιλοξενεί μόνο ενήλικες και προσφέρει εξωτερική πισίνα και δωρεάν Wi-Fi.

  Από 55,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
μετάβαση στη σελίδα 
Επόμενο