Επινιανά: Ξενοδοχεία

Επινιανά: Ξενοδοχεία

 • Panorama Hotel

  Panorama Hotel

  10,0km από Επινιανά

  Αυτό το παραδοσιακό ξενοδοχείο βρίσκεται στο ορεινό χωριό Γρανίτσα της Ευρυτανίας. Διαθέτει παιδική χαρά, θερμαινόμενα δωμάτια με τηλεόραση, αίθουσα πρωινού και μπαρ.

  Από 45,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Ktima Alonaki

  Ktima Alonaki

  15,9km από Επινιανά

  Ανακαλύψτε μια διαφορετική Ελλάδα στο Ktima Alonaki, ένα μικρό ξενοδοχείο 900 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας, προσφέροντας υπέροχη θέα στην λίμνη Πλαστήρα, ένα καλά κρατημένο μυστικό την Ελληνικής ενδοχώρας.

  Από 50,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Guesthouse Irida

  Guesthouse Irida

  16,3km από Επινιανά

  Το Guesthouse Irida βρίσκεται στο χωριό Μπελοκομίτη, σε απόσταση 2χλμ. από το Νεοχώρι και προσφέρει καταλύματα με τζάκι και πανοραμική θέα στη λίμνη Πλαστήρα. Σερβίρει παραδοσιακό πρωινό και διαθέτει μπαρ με τζάκι.

  Από 35,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Ipsivaton Mountain Resort

  Ipsivaton Mountain Resort

  17,0km από Επινιανά

  Μέσα σε δάσος με έλατα και βελανιδιές, το Ypsivaton Mountain Resort βρίσκεται στη νότια όχθη της Λίμνης Πλαστήρα, στο γραφικό χωριό Μούχα. Είναι χτισμένο στις κατάφυτες πλαγιές της Πίνδου, παρέχοντας θέα στη λίμνη και στο βουνό.

  Από 59,85EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Guesthouse Moucha

  Guesthouse Moucha

  17,3km από Επινιανά

  Το Guesthouse Moucha διαθέτει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και θέα στη λίμνη Πλαστήρα ή στα γύρω βουνά. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τοπικά και σπιτικά πιάτα στο εστιατόριο των εγκαταστάσεων.

  Από 60,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Hotel Anatoli

  Hotel Anatoli

  17,9km από Επινιανά

  Τα δωμάτια αυτού του ξενοδοχείου στο Νεοχώρι διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στη λίμνη Πλαστήρα, που απέχει 1,5χλμ. Υπάρχει lounge με τζάκι, βεράντα με θέα στη λίμνη και καθημερινός μπουφές πρωινού.

  Από 65,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Archontiko Zakoni

  Archontiko Zakoni

  18,0km από Επινιανά

  Χτισμένο στο Νεοχώρι, το Archontiko Zakoni διαθέτει κομψά δωμάτια με τζάκι, δωρεάν Wi-Fi και μπαλκόνι με πανοραμική θέα στη λίμνη Πλαστήρα. Στην παραδοσιακά διακοσμημένη τραπεζαρία σερβίρεται πρωινό σε μπουφέ, που περιλαμβάνει σπιτικές μαρμελάδες.

  Από 85,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Gis Chrisopeleia Lake View

  Gis Chrisopeleia Lake View

  18,1km από Επινιανά

  Ο ξενώνας Gis Chrisopeleia Lake View είναι χτισμένος σύμφωνα με την τοπική αρχιτεκτονική και βρίσκεται στο χωριό Νεοχώρι, σε απόσταση μόλις 300μ. από τη Λίμνη Πλαστήρα Προσφέρει παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια με τζάκι.

  Από 55,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Anerades

  Anerades

  18,1km από Επινιανά

  Με θέα στη Λίμνη Πλαστήρα,ο πετρόκτιστος ξενώνας Anerades βρίσκεται σε υψόμετρο 900μ. στο χωριό Νεοχώρι. Διαθέτει μπαρ και καταλύματα με τζάκι και δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων. Καθημερινά σερβίρεται παραδοσιακό πρωινό με σπιτικά προϊόντα.

  Από 90,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Anthemion

  Anthemion

  18,2km από Επινιανά

  Το Anthemion βρίσκεται στο χωριό Νεοχώρι και προσφέρει παραδοσιακά καταλύματα με θέα στη Λίμνη Πλαστήρα και δωρεάν Wi-Fi. Εμπλουτισμένο με σπιτικά γλυκά και πίτες, το πρωινό σερβίρεται καθημερινά στο lounge δίπλα στο τζάκι.

  Από 45,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
μετάβαση στη σελίδα 
Επόμενο