Εύγειρος: Ξενοδοχεία

Εύγειρος: Ξενοδοχεία

 • Galini Studios

  Galini Studios

  1,5km από Εύγειρος

  Το Galini Studios βρίσκεται μέσα σε κήπο, μόλις 70μ. μακριά από την παραλία των Συβότων στη Λευκάδα. Προσφέρει διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, μπαλκόνι με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και δωρεάν Wi-Fi.

  Από 58,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Asterida

  Asterida

  1,5km από Εύγειρος

  Το Asterida βρίσκεται σε έναν ελαιώνα, 15μ. από την παραλία Σύβοτα της Λευκάδας και παρέχει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και μπαλκόνι με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος.

 • Villa Sophia

  Villa Sophia

  1,8km από Εύγειρος

  Το παραδοσιακά χτισμένο Villa Sophia βρίσκεται μόλις 150μ. από την παραλία Σύβοτα της Λευκάδας και διαθέτει πισίνα ελεύθερης μορφής που περιβάλλεται από μια πλακόστρωτη βεράντα με ξαπλώστρες.

  Από 403,57EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Pantheon & Danae Luxury Villas

  Pantheon & Danae Luxury Villas

  1,9km από Εύγειρος

  Σε απόσταση 1χλμ. από τα Σύβοτα της Λευκάδας, οι μονάδες του Pantheon & Danae Luxury Villas διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος.

  Από 150,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Dream View Villas

  Dream View Villas

  1,9km από Εύγειρος

  Το Dream View βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, 1χλμ. μακριά από τα Σύβοτα, και προσφέρει βίλες με ιδιωτική πισίνα και πανοραμική θέα στο Ιόνιο.

  Από 161,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Villas Armeno

  Villas Armeno

  2,4km από Εύγειρος

  Το Villas Armeno διαθέτει βίλες με ιδιωτική πισίνα ανάμεσα σε έναν καταπράσινο κήπο με ελιές και οπωροφόρα δέντρα. Προσφέρει πανοραμική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Τα κομψά διακοσμημένα καταλύματα εξοχικού στιλ απέχουν 2χλμ.

  Από 160,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Rouda Bay Beach Hotel

  Rouda Bay Beach Hotel

  3,6km από Εύγειρος

  Το Rouda Bay Beach βρίσκεται στο μικρό χωριό του Πόρου, ανάμεσα σε εξωτικούς κήπους, σε απόσταση λίγων μέτρων από την παραλία. Προσφέρει δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και παραδοσιακή ταβέρνα που σερβίρει κουζίνα του Ιονίου.

  Από 38,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Natasa Studios

  Natasa Studios

  3,6km από Εύγειρος

  Το Νatasa Studios απέχει περίπου 50μ. από την παραλία Ρούδα. Περιβάλλεται από έναν όμορφα διαμορφωμένο κήπο με ηλιόλουστες βεράντες και σκιερούς χώρους με καθιστικό. Προσφέρει στούντιο με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και δωρεάν Wi-Fi.

 • Poros Beach

  Poros Beach

  3,7km από Εύγειρος

  Το Poros Beach βρίσκεται μόλις 50μ. μακριά από την παραλία Μικρός Γιαλός με τα λευκά βότσαλα στη Λευκάδα. Προσφέρει εστιατόριο με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και πισίνα με ηλιόλουστη βεράντα.

  Από 48,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Apagio

  Apagio

  3,7km από Εύγειρος

  Σε απόσταση μόλις 150μ. από την παραλία Μικρός Γιαλός, το Apagio προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος.

  Από 30,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
μετάβαση στη σελίδα 
Επόμενο