Καταραχιάς: Ξενοδοχεία

Καταραχιάς: Ξενοδοχεία

 • Napoleon Zaglis Guesthouse

  Napoleon Zaglis Guesthouse

  5,8km από Καταραχιάς

  Αυτός ο παραδοσιακός ξενώνας βρίσκεται σε υψόμετρο 1200μ., στο ιστορικό χωριό Καλαρρύτες. Το Napoleon Zaglis Guesthouse περιβάλλεται από φυσική ομορφιά και εκπληκτική θέα στα βουνά.

  Από 50,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Archontiko Vogiarou

  Archontiko Vogiarou

  5,9km από Καταραχιάς

  Το Archontiko Vogiarou είναι ένα ανακαινισμένο αρχοντικό του 1873 που βρίσκεται στον γραφικό οικισμό των Καλαρρυτών, στην περιοχή Τζουμέρκων.

  Από 55,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Petradi 1873

  Petradi 1873

  6,1km από Καταραχιάς

  Το Petradi 1873 βρίσκεται σε υψόμετρο 1200μ. στο παραδοσιακό χωριό Καλαρρύτες. Προσφέρει ρουστίκ δωμάτια με τζάκι, καθώς και αίθριο με θέα στα βουνά της Ηπείρου, το φαράγγι και το φυσικό περιβάλλον.

  Από 70,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Syrrako

  Syrrako

  7,0km από Καταραχιάς

  Αυτός ο πετρόχτιστος ξενώνας βρίσκεται στο ορεινό χωριό Συρράκο, στα Τζουμέρκα. Προσφέρει δωμάτια με πανοραμική θέα στο χωριό, καθώς και ένα παραδοσιακό εστιατόριο. Στους κοινόχρηστους χώρους προσφέρεται δωρεάν Wi-Fi.

  Από 45,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Stavraetos

  Stavraetos

  7,1km από Καταραχιάς

  Το πετρόχτιστο Stavraetos βρίσκεται σε ένα καταπράσινο τοπίο στο γραφικό χωριό Συρράκο των Τζουμέρκων, σε υψόμετρο 1150 μέτρων. Προσφέρει εστιατόριο με τζάκι και παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και θέα στην οροσειρά των Τζουμέρκων.

  Από 40,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Casa Calda

  Casa Calda

  7,1km από Καταραχιάς

  Το παραδοσιακό Casa Calda βρίσκεται στο όρος Λάκμος, ανάμεσα στα πλακόστρωτα σοκάκια και τις παλιές εκκλησίες του χωριού Συρράκο και προσφέρει καταλύματα με θέα στα βουνά των Τζουμέρκων. Διαθέτει μπαρ που σερβίρει ροφήματα και τοπικά ποτά.

  Από 46,80EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Lakmos

  Lakmos

  9,3km από Καταραχιάς

  Το πετρόκτιστο Lakmos βρίσκεται στο γραφικό χωριό Προσήλιο και περιβάλλεται από το καταπράσινο τοπίο των βουνών στα Τζουμέρκα. Προσφέρει μπαρ με τζάκι. Έχει επιπλωμένη, ηλιόλουστη βεράντα και δωμάτια με τζάκι, δωρεάν Wi-Fi και μπαλκόνι.

  Από 49,50EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Hotel Xenion tou Georgiou Merantza

  Hotel Xenion tou Georgiou Merantza

  9,4km από Καταραχιάς

  Το Hotel Xenion βρίσκεται στον οικισμό Τσόπελα και περιβάλλεται από τη οροσειρά των Τζουμέρκων. Προσφέρει δωμάτια με μικρή κουζίνα και δωρεάν Wi-Fi. Διαθέτει πισίνα, ηλιόλουστη βεράντα και παραδοσιακό εστιατόριο.

  Από 80,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Anavasi Mountain Resort

  Anavasi Mountain Resort

  9,6km από Καταραχιάς

  Με παραδοσιακή πέτρινη κατασκευή και σύγχρονες ανέσεις, το Anavasi Mountain Resort περιβάλλεται από δέντρα στο χωριό Τσόπελα. Διαθέτει εσωτερική πισίνα και μπαλκόνια με θέα στο βουνό. Υπάρχει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

  Από 75,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Agathi

  Agathi

  9,9km από Καταραχιάς

  Μέσα σε ελατόδασος σε μια κοιλάδα των Τζουμέρκων, το Agathi είναι ένας οικογενειακά διοικούμενος ξενώνας από πέτρα και ξύλο. Περιλαμβάνει lounge bar και κομψά δωμάτια με ενεργειακό τζάκι.

  Από 60,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
μετάβαση στη σελίδα 
Επόμενο