Καταραχιάς: Ξενοδοχεία

Καταραχιάς: Ξενοδοχεία

Σημεία με ενδιαφέρον   Ναι   Όχι

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την τοποθεσία παραμονής σας, οι συντεταγμένες της περιοχής ενδέχεται να μην είναι ακριβείς

 • Napoleon Zaglis Guesthouse

  Napoleon Zaglis Guesthouse

  5,8km από Καταραχιάς

  Αυτός ο παραδοσιακός ξενώνας βρίσκεται σε υψόμετρο 1200μ., στο ιστορικό χωριό Καλαρρύτες. Το Napoleon Zaglis Guesthouse περιβάλλεται από φυσική ομορφιά και εκπληκτική θέα στα βουνά.

  Από 36,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Archontiko Vogiarou

  Archontiko Vogiarou

  5,9km από Καταραχιάς

  Το Archontiko Vogiarou είναι ένα ανακαινισμένο αρχοντικό του 1873 που βρίσκεται στον γραφικό οικισμό των Καλαρρυτών, στην περιοχή Τζουμέρκων.

  Από 40,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Petradi 1873

  Petradi 1873

  6,1km από Καταραχιάς

  Το Petradi 1873 βρίσκεται σε υψόμετρο 1200μ. στο παραδοσιακό χωριό Καλαρρύτες. Προσφέρει ρουστίκ δωμάτια με τζάκι, καθώς και αίθριο με θέα στα βουνά της Ηπείρου, το φαράγγι και το φυσικό περιβάλλον.

  Από 45,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Syrrako

  Syrrako

  7,0km από Καταραχιάς

  Αυτός ο πετρόχτιστος ξενώνας βρίσκεται στο ορεινό χωριό Συρράκο, στα Τζουμέρκα. Προσφέρει δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και πανοραμική θέα στο χωριό και διαθέτει παραδοσιακό εστιατόριο.

  Από 54,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Stavraetos

  Stavraetos

  7,1km από Καταραχιάς

  Μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, το πετρόκτιστο Stavraetos βρίσκεται στο γραφικό χωριό Συρράκο των Τζουμέρκων, σε υψόμετρο 1150 μέτρων. Διαθέτει εστιατόριο με τζάκι και παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και θέα στο βουνό Λάκμος.

  Από 40,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Casa Calda

  Casa Calda

  7,1km από Καταραχιάς

  Το παραδοσιακής κατασκευής Casa Calda βρίσκεται στο όρος Λάκμος, ανάμεσα στα πλακόστρωτα σοκάκια και τις παλιές εκκλησίες του χωριού Συρράκο και προσφέρει καταλύματα με δωρεάν Wi-Fi και θέα στα Τζουμέρκα.

  Από 30,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Lakmos

  Lakmos

  9,3km από Καταραχιάς

  Το πέτρινο Lakmos βρίσκεται στο γραφικό χωριό Προσήλιο και περιβάλλεται από το καταπράσινο τοπίο των βουνών της Τζουμέρκας. Διαθέτει ένα μπαρ με τζάκι. Προσφέρει μια ηλιόλουστη βεράντα με επίπλωση και δωμάτια με τζάκι, δωρεάν Wi-Fi και μπαλκόνι.

  Από 25,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Hotel Xenion tou Georgiou Merantza

  Hotel Xenion tou Georgiou Merantza

  9,4km από Καταραχιάς

  Περιτριγυρισμένο από τα όρη των Τζουμέρκων, στον οικισμό Τσόπελα, το Hotel Xenion προσφέρει δωμάτια με μικρή κουζίνα και δωρεάν Wi-Fi. Διαθέτει πισίνα, ηλιόλουστη βεράντα και ένα παραδοσιακό εστιατόριο.

  Από 80,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Anavasi Mountain Resort

  Anavasi Mountain Resort

  9,6km από Καταραχιάς

  Με παραδοσιακή πέτρινη κατασκευή και σύγχρονες ανέσεις, το Anavasi Mountain Resort περιβάλλεται από δέντρα στο χωριό Τσόπελα. Διαθέτει εσωτερική πισίνα και μπαλκόνια με θέα στο βουνό. Υπάρχει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

  Από 70,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Agathi

  Agathi

  9,9km από Καταραχιάς

  Μέσα σε ελατόδασος σε μια κοιλάδα των Τζουμέρκων, το Agathi είναι ένας οικογενειακά διοικούμενος ξενώνας από πέτρα και ξύλο. Περιλαμβάνει lounge bar και κομψά δωμάτια με ενεργειακό τζάκι.

  Από 60,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
μετάβαση στη σελίδα 
Επόμενο