Λίνδος: Ξενοδοχεία

Λίνδος: Ξενοδοχεία

 • Del Mar Studios

  Del Mar Studios

  0,1km από Λίνδος

  Σε απόσταση 250μ. από το κέντρο και 300μ. από την παραλία του Αγίου Παύλου στη Ρόδο, το Del Mar Studios διαθέτει κλιματιζόμενα στούντιο με θέα στην ακρόπολη της Λίνδου ή στο χωριό.

  Από 30,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Lindos Boutique - Adults Only

  Lindos Boutique - Adults Only

  0,1km από Λίνδος

  Το Lindos Boutique-Adults Only βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από την παραλία και 100μ. μακριά από το κέντρο του χωριού. Επίσης είναι κοντά σε καταστήματα, ταβέρνες, καφέ και μίνι μάρκετ.

  Από 49,50EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Luxury Studios

  Luxury Studios

  0,1km από Λίνδος

  Το Luxury Studios είναι ένα παραδοσιακό συγκρότημα που λειτουργεί ως οικογενειακή επιχείρηση και βρίσκεται στο κέντρο της Λίνδου, ένα από τα παλαιότερα χωριά της Ρόδου. Τα στούντιο βρίσκονται στο πιο κεντρικό σημείο της Λίνδου, με εκπληκτική θέα.

  Από 45,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Garifallo Studios

  Garifallo Studios

  0,1km από Λίνδος

  Το Garifallo βρίσκεται στη γραφική Λίνδο, σε απόσταση μόλις 100μ. από την παραλία στον Κόλπο του Αγίου Παύλου και προσφέρει κλιματιζόμενα στούντιο. Το κέντρο του χωριού, με καταστήματα και ταβέρνες, είναι προσβάσιμο σε 800 μέτρα.

  Από 60,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Thea

  Thea

  0,1km από Λίνδος

  Το Thea βρίσκεται μόλις 150μ. από το κέντρο και την παραλία της Λίνδου και προσφέρει βίλες με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, καθώς επίσης μπαλκόνι και βεράντα με θέα στο Αιγαίο και στην Ακρόπολη της Λίνδου.

  Από 124,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Casa Lindos

  Casa Lindos

  0,1km από Λίνδος

  Το Casa Lindos προσφέρει παραδοσιακά καταλύματα, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τη λιμνοθάλασσα του Αγίου Παύλου. Οι μονάδες του 19ου αιώνα περιλαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi και βεράντα με θέα στην αρχαία Ακρόπολη της Λίνδου.

  Από 140,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Melenos Apartments & Studios

  Melenos Apartments & Studios

  0,1km από Λίνδος

  Το Melenos Apartments and Studios είναι ένα οικογενειακό συγκρότημα με αυλή, που βρίσκεται στο κέντρο του αρχαίου οικισμού της Λίνδου. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διώροφα διαμερίσματα για 4 άτομα και στούντιο για 2 άτομα.

  Από 45,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Domna Studios

  Domna Studios

  0,2km από Λίνδος

  Το Domna Studios βρίσκεται στην πόλη της Λίνδου, απέναντι από την Ακρόπολη και 2 λεπτά μακριά με τα πόδια από ταβέρνες, καφέ-μπαρ και καταστήματα. Προσφέρει κλιματιζόμενα στούντιο με δωρεάν Wi-Fi και θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

  Από 45,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Lindian Jewel Exclusive Apartments

  Lindian Jewel Exclusive Apartments

  0,2km από Λίνδος

  Το Lindian Jewel Exclusive Apartments βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό της Λίνδου, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από εστιατόρια και καταστήματα και μόλις 300μ. από την παραλία του Αγίου Παύλου.

  Από 45,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • The G Residences

  The G Residences

  0,2km από Λίνδος

  Το πετρόκτιστο The G Residences κατασκευάστηκε το 1908 και βρίσκεται σε μια ιδιωτική αυλή με βότανα της Μεσογείου και δέντρα. Προσφέρει παραδοσιακά καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, επιπλωμένο αίθριο και δωρεάν WiFi.

  Από 175,50EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
μετάβαση στη σελίδα 
Επόμενο