• Ελλάδα
 • Ξενοδοχεία Μαίναλο (Βάση)

Μαίναλο (Βάση): Ξενοδοχεία

Μαίναλο (Βάση): Ξενοδοχεία

 • Ostra

  Ostra

  3,2km από Μαίναλο (Βάση)

  Χτισμένο σύμφωνα με την τοπική αρχιτεκτονική, το Ostra βρίσκεται στο παραδοσιακό χωριό Άνω Καρδαράς. Τα ευρύχωρα και κομψά δωμάτια προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi και κοινόχρηστη σάουνα. Έχουν τζάκι και μπαλκόνι με θέα στο βουνό.

 • Nefeles Luxury Residences & Lounge

  Nefeles Luxury Residences & Lounge

  3,3km από Μαίναλο (Βάση)

  Το πετρόκτιστο Nefeles Luxury Residences & Lounge βρίσκεται στο χωριό Καρδαράς και προσφέρει κομψές σουίτες και βίλες με σαλόνι, τζάκι και μικρή κουζίνα. Το χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου απέχει 5 χιλιόμετρα.

  Από 59,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Nefeli

  Nefeli

  4,4km από Μαίναλο (Βάση)

  Η οικογενειακή επιχείρηση Nefeli βρίσκεται στο ορεινό χωριό Λεβίδι, σε απόσταση 15χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου.

  Από 50,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Guesthouse Alonistaina

  Guesthouse Alonistaina

  5,1km από Μαίναλο (Βάση)

  Χτισμένο μέσα στην πλούσια βλάστηση του όρους Μαίναλο, το παραδοσιακό Guesthouse Alonistaina βρίσκεται στο χωριό Αλωνίσταινα της Αρκαδίας, σε υψόμετρο 1200 μέτρων. Προσφέρει ένα lounge με τζάκι και δωμάτια που διαθέτουν τζάκι και μπαλκόνι.

  Από 65,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Vytina Mountain View

  Vytina Mountain View

  6,5km από Μαίναλο (Βάση)

  Αυτό το boutique ξενοδοχείο βρίσκεται στη Βυτίνα, στο δρόμο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, και προσφέρει πανοραμική θέα στο χωριό και στο αρκαδικό τοπίο.

  Από 60,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Natura Vytina Hotel

  Natura Vytina Hotel

  6,6km από Μαίναλο (Βάση)

  Το Natura Vytina Hotel βρίσκεται μέσα στα έλατα στο Όρος Μαίναλο και προσφέρει φιλόξενο lounge με τζάκι, σνακ μπαρ και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Διαθέτει κομψά δωμάτια με μπαλκόνι με θέα στο δάσος.

  Από 70,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Arhontiko Kordopati Traditional Guesthouse

  Arhontiko Kordopati Traditional Guesthouse

  7,1km από Μαίναλο (Βάση)

  Το Arhontiko Kordopati Traditional Guesthouse είναι χτισμένο σε υψόμετρο 900 μέτρων. Το αρχοντικό βρίσκεται στο χωριό Δάρα, στην ορεινή περιοχή της Αρκαδίας, πολύ κοντά στο Λεβίδι και σε απόσταση 12χλμ. από τη Βυτίνα.

  Από 95,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Archontiko Kaltezioti

  Archontiko Kaltezioti

  7,3km από Μαίναλο (Βάση)

  Σε ιδανική τοποθεσία στην ορεινή Αρκαδία, το Archontiko Kaltezioti αποτελείται από το κεντρικό κτήριο του ξενοδοχείου, ένα παραδοσιακό πανδοχείο του 19ου αιώνα, ένα σαλέ και ορισμένες αυτόνομες βίλες.

  Από 75,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Thea Mainalou

  Thea Mainalou

  7,5km από Μαίναλο (Βάση)

  Χτισμένο μέσα σε ένα ελατόδασος στην Αρκαδία, 800μ. μακριά από την κεντρική Βυτίνα, αυτό το παραδοσιακά χτισμένο ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους και μπουφέ πρωινού.

  Από 50,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Sinoi 1

  Sinoi 1

  7,7km από Μαίναλο (Βάση)

  Το Sinoi 1 απέχει 150μ. από το κέντρο του χωριού Βυτίνα και παρέχει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Τα δωμάτια σε ρουστίκ στιλ προσφέρουν πέτρινο τζάκι και μπαλκόνι με θέα στο Όρος Μαίναλο.

  Από 49,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
μετάβαση στη σελίδα 
Επόμενο