Μαυροβούνι: Ξενοδοχεία

Μαυροβούνι: Ξενοδοχεία

 • Hotel Anax

  Hotel Anax

  10,5km από Μαυροβούνι

  Το Hotel Anax βρίσκεται σε έναν καταπράσινο λόφο και περιβάλλεται από έλατα, ενώ απέχει μόλις 500μ. από το κέντρο του Μετσόβου. Προσφέρει μπαρ και απλά διακοσμημένα καταλύματα με ιδιωτικό μπαλκόνι και θέα στο βουνό της Πίνδου.

  Από 35,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Katogi Averoff

  Katogi Averoff

  10,5km από Μαυροβούνι

  Το Katogi Averoff είναι ένα παραδοσιακά χτισμένο ξενοδοχείο στο γραφικό ορεινό χωριό του Μετσόβου και προσφέρει όμορφα διακοσμημένα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi.

  Από 63,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Hotel Victoria

  Hotel Victoria

  10,6km από Μαυροβούνι

  Αυτό το παραδοσιακό ξενοδοχείο απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του Μετσόβου και προσφέρει μια ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα με εκπληκτική θέα στα γύρω βουνά.

  Από 60,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Oresivio

  Oresivio

  10,6km από Μαυροβούνι

  Το Oresivio απέχει μόλις 300μ. από την γραφική πλατεία του Μετσόβου και 1χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Καρακόλι. Προσφέρει καταλύματα με δωρεάν Wi-Fi και μπαλκόνι με θέα στα βουνά της Πίνδου.

  Από 45,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Hotel Bitouni

  Hotel Bitouni

  10,8km από Μαυροβούνι

  Το Hotel Bitouni βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του Μετσόβου, 300μ. από την κεντρική πλατεία. Διαθέτει σάουνα, υδρομασάζ και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και τα δωμάτια έχουν θέα στην οροσειρά της Πίνδου ή στο Μέτσοβο.

  Από 25,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Asteri Metsovou

  Asteri Metsovou

  10,9km από Μαυροβούνι

  Το Asteri Metsovou βρίσκεται σε απόσταση 250μ. από την κεντρική πλατεία του Μετσόβου. Προσφέρει παραδοσιακά καταλύματα με παράθυρα ή μπαλκόνι και εκπληκτική θέα στα βουνά της Πίνδου.

  Από 35,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Apostolos Hotel

  Apostolos Hotel

  11,0km από Μαυροβούνι

  Το Apostolos Hotel βρίσκεται στο γραφικό Μέτσοβο και προσφέρει καταλύματα με μπαλκόνι με θέα στο χωριό ή την οροσειρά της Πίνδου. Διαθέτει εστιατόριο, μπαρ και χώρο lounge με τηλεόραση. Το χιονοδρομικό κέντρο Πολιτσιές είναι μόλις 700μ. μακριά.

 • Egnatia

  Egnatia

  11,0km από Μαυροβούνι

  Αυτό το 3 αστέρων ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της γραφικής, παραδοσιακής πόλης του Μετσόβου και προσφέρει δωμάτια και σουίτες με κομψή διακόσμηση. Στους κοινόχρηστους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.

  Από 33,25EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Hotel Olympic

  Hotel Olympic

  11,1km από Μαυροβούνι

  Το Olympic Hotel βρίσκεται σε μια ήσυχη και γαλήνια περιοχή, στο κέντρο του γραφικού Μετσόβου, στην καρδιά της οροσειράς της Πίνδου.

  Από 35,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Arka Metsovo

  Arka Metsovo

  11,1km από Μαυροβούνι

  Σε κεντρική τοποθεσία, κοντά στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου, το Arka Metsovo είναι ένα παραδοσιακά κτισμένο συγκρότημα που προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και θέα στα βουνά ή τη γύρω γραφική περιοχή.

  Από 40,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
μετάβαση στη σελίδα 
Επόμενο