Νάξος: Ξενοδοχεία

Νάξος: Ξενοδοχεία

 • Chateau Zevgoli

  Chateau Zevgoli

  0,1km από Νάξος

  Το Chateau Zevgoli βρίσκεται στην περιοχή Μπούργος δίπλα από τον πύργο Γλέζου, σε απόσταση μόλις 500μ. από την παραλία της Γρόττας και το λιμάνι της Νάξου. Προσφέρει δωμάτια με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

  Από 45,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Studios Bourgos

  Studios Bourgos

  0,1km από Νάξος

  Το Studios Bourgos I βρίσκεται κοντά στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Νάξου και προσφέρει δωμάτια με μικρή κουζίνα και δωρεάν Wi-Fi. Διαθέτει βεράντα στον τελευταίο όροφο με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και στη Χώρα της Νάξου.

  Από 20,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Panorama Hotel

  Panorama Hotel

  0,1km από Νάξος

  Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία, στην πλαγιά κάτω από το Βενετσιάνικο κάστρο, ακριβώς στην καρδιά της πόλης.

  Από 38,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Renetta Hotel

  Renetta Hotel

  0,1km από Νάξος

  Το Renetta βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη Χώρα της Νάξου, σε απόσταση 800μ. από την παραλία Άγιος Γεώργιος. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και σερβίρει παραδοσιακό πρωινό με σπιτικές λιχουδιές στον κήπο.

  Από 27,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Studios Bourgos II

  Studios Bourgos II

  0,1km από Νάξος

  Στην παλιά πόλη της Νάξου, δίπλα στο ενετικό κάστρο, το Studios Bourgos ΙΙ διαθέτει δωμάτια με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, δωρεάν Wi-Fi και επιπλωμένο μπαλκόνι. Προσφέρεται δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από/προς το λιμάνι της Νάξου.

  Από 26,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Pension Lagoudera

  Pension Lagoudera

  0,1km από Νάξος

  Το Lagoudera βρίσκεται στο κέντρο της Νάξου, 400μ. από την παραλία του Αγίου Γεωργίου και διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi. Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν μεταφορά από/προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο της Νάξου.

  Από 17,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Hotel Anixis

  Hotel Anixis

  0,1km από Νάξος

  Το Anixis βρίσκεται στην παλιά πόλη της Νάξου, σε απόσταση 400μ. από την παραλία του Αγίου Γεωργίου και προσφέρει δωρεάν Wi-Fi. Τα μπαλκόνια των δωματίων έχουν θέα στο Αιγαίο Πέλαγος ή στο κάστρο.

  Από 50,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Nikos Verikokos Studios

  Nikos Verikokos Studios

  0,1km από Νάξος

  Το Nikos Verikokos βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το λιμάνι, στο κέντρο της πόλης της Νάξου, 300μ. από την παραλία του Αγίου Γεωργίου.

  Από 25,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Old Town Pension

  Old Town Pension

  0,2km από Νάξος

  Το κατάλευκο Old Town Pension βρίσκεται δίπλα στο κάστρο της πόλης της Νάξου και προσφέρει όμορφα καταλύματα με μικρή κουζίνα. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους και δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο.

  Από 28,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Venetiko Apartments

  Venetiko Apartments

  0,2km από Νάξος

  Το Venetiko Apartments χτίστηκε το 1566 και βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης της Νάξου, ακριβώς δίπλα από το μεσαιωνικό Ενετικό κάστρο. Στις μονάδες εκτίθενται ευρήματα της Αρχαίας Πόλης της Νάξου.

  Από 42,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
μετάβαση στη σελίδα 
Επόμενο