Νίκαια: Ξενοδοχεία

Νίκαια: Ξενοδοχεία

 • Alfa Hotel

  Alfa Hotel

  1,8km από Νίκαια

  Το Alfa Hotel διαθέτει φωτεινά και κομψά δωμάτια, ορισμένα από τα οποία έχουν μπανιέρα-υδρομασάζ και χαμάμ. Βρίσκεται στη Νίκαια, πολύ κοντά σε εμπορικά κέντρα και χώρους ψυχαγωγίας, καθώς και στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά.

  Από 40,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Hotel Niki Piraeus

  Hotel Niki Piraeus

  2,2km από Νίκαια

  Η οικογενειακή επιχείρηση Hotel Niki Piraeus προσφέρει κομψά δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi στο κέντρο του Πειραιά, σε απόσταση 200μ.

  Από 25,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Eva Hotel Piraeus

  Eva Hotel Piraeus

  2,2km από Νίκαια

  Αυτό το κεντρικό ξενοδοχείο απέχει 3 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι του Πειραιά και τον σιδηροδρομικό σταθμό. Προσφέρει ένα lounge με μπαρ, δωρεάν χώρο στάθμευσης και κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi.

  Από 30,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Hotel Ionion

  Hotel Ionion

  2,3km από Νίκαια

  Το Hotel Ionion βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά και προσφέρει δωμάτια με κλιματισμό και δωρεάν Wi-Fi.

  Από 34,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Electra Hotel Piraeus

  Electra Hotel Piraeus

  2,3km από Νίκαια

  Το Electra Hotel βρίσκεται στην καρδιά του Πειραιά και απέχει μόλις 20μ. από το λιμάνι και τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Παρέχει κλιματιζόμενα δωμάτια και δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους των εγκαταστάσεων.

  Από 30,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Hotel Ikaros Piraeus

  Hotel Ikaros Piraeus

  2,3km από Νίκαια

  Το Hotel Ikaros Piraeus βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά και σε απόσταση 500μ. από το σιδηροδρομικό σταθμό του Πειραιά. Προσφέρει οικονομικά καταλύματα με δωρεάν Wi-Fi. Στη ρεσεψιόν υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών.

  Από 35,50EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Acropole Hotel

  Acropole Hotel

  2,3km από Νίκαια

  Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά και διαθέτει 22 δωμάτια. Σε όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Το Acropole Hotel απέχει ελάχιστα με τα πόδια από το λιμάνι του Πειραιά ενώ στα 150μ.

  Από 28,90EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Delfini Hotel

  Delfini Hotel

  2,3km από Νίκαια

  Σε προνομιακή τοποθεσία απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά και μόλις 100μ. από τη στάση του λεωφορείου με προορισμό το αεροδρόμιο, το Hotel Delfini αποτελεί ιδανική βάση για το διάστημα πριν και μετά το ταξίδι σας στα νησιά.

  Από 28,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Argo Hotel Piraeus

  Argo Hotel Piraeus

  2,3km από Νίκαια

  Το οικογενειακά διοικούμενο Argo Hotel απέχει 300μ. από το λιμάνι και 500μ. από το σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου του Πειραιά. Προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια και δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους.

  Από 30,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Anita Hotel

  Anita Hotel

  2,3km από Νίκαια

  Μόλις 300μ. από το λιμάνι του Πειραιά και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό των λεωφορείων για το αεροδρόμιο, το Anita Hotel προσφέρει δωμάτια με internet σε λογικές τιμές.

  Από 30,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
μετάβαση στη σελίδα 
Επόμενο