Οία: Ξενοδοχεία

Οία: Ξενοδοχεία

 • Perivolas Hotel

  Perivolas Hotel

  0,1km από Οία

  Αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων είναι χτισμένο στους βράχους πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη γραφική Οία. Προσφέρει πισίνα υπερχείλισης με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

  Από 353,60EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Armeni Village

  Armeni Village

  0,1km από Οία

  Το Armeni Village βρίσκεται στον κεντρικό πεζόδρομο της Οίας, σε ένα σημείο ψηλά στην άκρη της Καλντέρας. Η πισίνα και το υπαίθριο υδρομασάζ προσφέρουν υπέροχη θέα στη θάλασσα και στην καλντέρα.

  Από 250,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Oias Sunset

  Oias Sunset

  0,1km από Οία

  Το κυκλαδίτικου στιλ Oias Sunset βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη γραφική Οία και διαθέτει πισίνα ακανόνιστου σχήματος και σνακ μπαρ ανάμεσα σε πλακόστρωτα σοκάκια.

  Από 120,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Caldera Villas

  Caldera Villas

  0,2km από Οία

  Το Caldera Villas βρίσκεται στο κέντρο της Οίας, πάνω στον βράχο και προσφέρει πισίνα, καταλύματα με κυκλαδίτικη διακόσμηση και θέα στο ηφαίστειο. Το μπαλκόνια των δωματίων έχουν θέα στην καλντέρα και στο Αιγαίο Πέλαγος.

  Από 98,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Aris Caves

  Aris Caves

  0,2km από Οία

  Το Aris Caves είναι λαξευμένο στον ηφαιστειακό βράχο με θέα στην Καλντέρα και προσφέρει αυτόνομα καταλύματα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Παρέχεται δωρεάν υπηρεσία αχθοφόρου.

  Από 235,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Villa Katikies

  Villa Katikies

  0,2km από Οία

  Το Villa Katikies είναι ένα μικρό συγκρότημα το οποίο βρίσκεται επάνω στους βράχους της Οίας και έχει θέα στην περίφημη καλντέρα. Περιλαμβάνει ιδιωτικά δωμάτια και σουίτες με σύγχρονο στιλ και παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

  Από 342,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Katikies Hotel

  Katikies Hotel

  0,2km από Οία

  Το Katikies Hotel βρίσκεται στα βράχια της Οίας, 300μ. πάνω από τα γαλάζια νερά του Αιγαίου και διαθέτει εστιατόριο στον τελευταίο όροφο. Προσφέρει πισίνες υπερχείλισης με εκπληκτική θέα στην Καλντέρα.

  Από 382,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Alta Mare by Andronis

  Alta Mare by Andronis

  0,2km από Οία

  Το Alta Mare by Andronis βρίσκεται στην Οία. Διαθέτει μερικώς σκεπαστή πισίνα και υπαίθριο καφέ. Όλες οι σουίτες είναι πάνω στον βράχο και προσφέρουν θέα στο διάσημο ηφαίστειο, στην καλντέρα και στη θάλασσα.

  Από 360,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Aethrio

  Aethrio

  0,3km από Οία

  Σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά της Οίας, το Aethrio Hotel προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια και διαμερίσματα με θέα στο ηλιοβασίλεμα.

  Από 95,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Museum Spa Wellness Hotel

  Museum Spa Wellness Hotel

  0,3km από Οία

  Το Museum Spa Wellness Hotel βρίσκεται στην Οία της Σαντορίνης και προσφέρει όμορφη πισίνα και κήπο. Τα περισσότερα από τα στούντιο και τις σουίτες διαθέτουν ιδιωτική βεράντα με θέα στην Καλντέρα, το Αιγαίο Πέλαγος, την πισίνα ή τον κήπο.

  Από 34,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
μετάβαση στη σελίδα 
Επόμενο