Όρος Τύμφη: Ξενοδοχεία

Όρος Τύμφη: Ξενοδοχεία

 • Dias Guesthouse

  Dias Guesthouse

  7,5km από Όρος Τύμφη

  Το πετρόχτιστο Dias Guesthouse βρίσκεται στο Μικρό Πάπιγκο, προσφέροντας θέα στο όρος Τύμφη και το Φαράγγι του Βίκου, καθώς επίσης δωμάτια με τζάκι και δωρεάν Wi-Fi.

  Από 60,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Papigo Towers

  Papigo Towers

  7,5km από Όρος Τύμφη

  Το παραδοσιακά κτισμένο Papigo Towers βρίσκεται στο γραφικό χωριό Μικρό Πάπιγκο, στην περιοχή των Ζαγορίων. Περιλαμβάνει 2 κτήρια, ένα εκ των οποίων χρονολογείται από τις αρχές του 19ου αιώνα.

  Από 65,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

  Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

  7,5km από Όρος Τύμφη

  Το Mikro Papigo 1700 είναι ένας μικρός ιδιωτικός οικισμός, ο οποίος είναι αμφιθεατρικά χτισμένος στο παρθένο Πάπιγκο.

  Από 90,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Archontiko Tzoufi

  Archontiko Tzoufi

  8,2km από Όρος Τύμφη

  Με πλακόστρωτες αυλές, ξύλινα δάπεδα και σκαλιστές οροφές, το Archontiko Tzoufi είναι ένα αυθεντικό κτήριο του 18ου αιώνα που έχει ανακαινιστεί. Βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού Καπέσοβο.

  Από 65,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Astraka Guesthouse I

  Astraka Guesthouse I

  8,2km από Όρος Τύμφη

  Το οικογενειακά διοικούμενο Guesthouse Astraka είναι ένα πέτρινο κτήριο του 19ου αιώνα στο γραφικό χωριό Πάπιγκο. Διαθέτει δωμάτια με παραδοσιακό ντεκόρ, διακοσμητικό τζάκι και θέα στο όρος Αστράκα. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

  Από 50,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Pantheon

  Pantheon

  8,3km από Όρος Τύμφη

  Το πετρόχτιστο Pantheon βρίσκεται στο καταπράσινο περιβάλλον του Πάπιγκου και διαθέτει παραδοσιακό εστιατόριο και καφέ στην αυλή με λουλούδια. Προσφέρει ρομαντικού στιλ δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi, τζάκι και θέα στον κήπο και στο βουνό Αστράκα.

  Από 70,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Hotel Kaiti

  Hotel Kaiti

  8,3km από Όρος Τύμφη

  Χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Ζαγορίου, το Hotel Kaiti βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Βίκου στο χωριό του Πάπιγκου. Τα δωμάτια προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi και απεριόριστη θέα στο όρος Αστράκα και το φυσικό περιβάλλον.

  Από 50,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Astra Inn

  Astra Inn

  8,4km από Όρος Τύμφη

  Το Astra Inn είναι περιστοιχισμένο από το καταπράσινο περιβάλλον του χωριού Πάπιγκο και προσφέρει παραδοσιακό εστιατόριο και σπιτικό πρωινό με τοπικά προϊόντα. Διαθέτει καταλύματα σε ρομαντικό στιλ με δωρεάν Wi-Fi, κάποια με θέα στο Όρος Αστράκα.

  Από 65,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Arkefthos Mountain Hotel

  Arkefthos Mountain Hotel

  8,4km από Όρος Τύμφη

  Το πετρόκτιστο Arkefthos βρίσκεται στο γραφικό Πάπιγκο. Είναι ένα boutique ξενοδοχείο με κλασικά διακοσμημένο σνακ μπαρ με τζάκι και jukebox. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους και δωμάτια με θέα στο βουνό Αστράκα ή το πλακόστρωτο σοκάκι.

  Από 73,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Konaki

  Konaki

  8,4km από Όρος Τύμφη

  Χτισμένο στο αρχιτεκτονικό στιλ του Ζαγορίου, το Konaki βρίσκεται μέσα στη φύση, στο παραδοσιακό χωριό Πάπιγκο. Προσφέρει εστιατόριο, όλη την ημέρα δωρεάν καφέ και τσάι, καθώς και δωμάτια με θέα στο βουνό.

  Από 35,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
μετάβαση στη σελίδα 
Επόμενο