Σέλι (Βάση): Ξενοδοχεία

Σέλι (Βάση): Ξενοδοχεία

 • Hotel Vermion

  Hotel Vermion

  8,2km από Σέλι (Βάση)

  Μέσα σε ένα δάσος από πλατάνια, στις όχθες του ποταμού Αράπιτσα στο Πάρκο Αναψυχής του Αγίου Νικολάου, το Hotel Vermio προσφέρει δωμάτια με θέα στο όρος Βέρμιο και το πάρκο.

  Από 40,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Dryades Hotel

  Dryades Hotel

  8,9km από Σέλι (Βάση)

  Στους πρόποδες του Βερμίου, το Dryades είναι ένα boutique ξενοδοχείο που προσφέρει μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi. Διαθέτει κομψό χώρο lounge και σερβίρει μπουφέ πρωινού με παραδοσιακά εδέσματα.

  Από 45,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Margaret's Island Hotel

  Margaret's Island Hotel

  9,3km από Σέλι (Βάση)

  Το Margaret's Island βρίσκεται δίπλα στον ποταμό Αράπιτσα, με θέα στο όρος Βέρμιο, και προσφέρει δωμάτια με μπαλκόνι μέσα σε πλατάνια. Ο βοτανικός κήπος του Αγίου Νικολάου απέχει 2 λεπτά με τα πόδια.

  Από 60,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Guesthouse Niaousta

  Guesthouse Niaousta

  9,4km από Σέλι (Βάση)

  Χτισμένος στην κορυφή ενός λόφου, 3χλμ. από τη Νάουσα, το Guesthouse Niaousta διαθέτει υπέροχα δωμάτια χτισμένα σύμφωνα με την τοπική αρχιτεκτονική, με θέα στην πόλη και τις πλαγιές του Βερμίου.

  Από 50,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Militsa Guesthouse

  Militsa Guesthouse

  9,5km από Σέλι (Βάση)

  Το παραδοσιακό Guesthouse Militsa βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Βερμίου, δίπλα στην κοιλάδα του Αγίου Νικολάου. Προσφέρει ευρύχωρα καταλύματα με θέα στο βουνό. Η Νάουσα απέχει μόλις 3χλμ.

  Από 40,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Guesthouse Thea

  Guesthouse Thea

  10,0km από Σέλι (Βάση)

  Στις πλαγιές του όρους Βέρμιο, το Guesthouse Thea προσφέρει στούντιο και διαμερίσματα με ζεστή διακόσμηση, τζάκι και θέα στην πεδιάδα και την πόλη της Νάουσας, που απέχει 2 χιλιόμετρα.

  Από 54,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Esperides Spa Hotel

  Esperides Spa Hotel

  10,6km από Σέλι (Βάση)

  Το Esperides Spa Hotel περιβάλλεται από ένα περιβόλι με ροδακινιές, σε απόσταση μικρότερη των 2χλμ. από το κέντρο της Νάουσας. Διαθέτει σάουνα και ευρύχωρα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi.

  Από 59,60EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Asteras Hotel

  Asteras Hotel

  10,7km από Σέλι (Βάση)

  Ανάμεσα στα όρη του Βερμίου, 2χλμ. δυτικά της Νάουσας, το Asteras Hotel διαθέτει κομψά δωμάτια με μοντέρνα επίπλωση και ένα μπαλκόνι με θέα στις καταπράσινες πλαγιές.

  Από 38,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Deluxe Boutique Hotel Palea Poli

  Deluxe Boutique Hotel Palea Poli

  10,9km από Σέλι (Βάση)

  Το Palaia Poli στεγάζεται σε ένα πέτρινο αρχοντικό του 1900 στο κέντρο της Νάουσας. Διαθέτει κομψά δωμάτια με ξύλινο δάπεδο, παραδοσιακά χαλιά και όμορφα έπιπλα.

  Από 65,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Dellagio Hotel

  Dellagio Hotel

  11,0km από Σέλι (Βάση)

  Το Dellagio Hotel βρίσκεται στο κέντρο της Νάουσας και διαθέτει καλαίσθητα διακοσμημένα δωμάτια με τηλεόραση LCD και δωρεάν WiFi. Έχει ένα μοντέρνο καφέ-μπαρ που προσφέρει θέα στο Δημοτικό Πάρκο της Νάουσας.

  Από 40,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
μετάβαση στη σελίδα 
Επόμενο