Τσιγκιλίτσα: Ξενοδοχεία

Τσιγκιλίτσα: Ξενοδοχεία

Σημεία με ενδιαφέρον   Ναι   Όχι

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την τοποθεσία παραμονής σας, οι συντεταγμένες της περιοχής ενδέχεται να μην είναι ακριβείς

 • Eva Guesthouse

  Eva Guesthouse

  10,4km από Τσιγκιλίτσα

  Το Eva Guesthouse βρίσκεται σε λόφο που βλέπει στο κέντρο του Παλαιού Αγίου Αθανασίου. Πρόκειται για παραδοσιακό ξενώνα που προσφέρει διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και θέα στο όρος Βόρρας.

  Από 40,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Rouga

  Rouga

  10,5km από Τσιγκιλίτσα

  Το οικογενειακά διοικούμενο Rouga βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο γραφικό οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου στο Καϊμακτσαλάν και προσφέρει δωμάτια με θέα στις πλαγιές του βουνού Βόρας.

 • Asteras tou Vorra

  Asteras tou Vorra

  10,6km από Τσιγκιλίτσα

  Ο παραδοσιακός ξενώνας Asteras tou Vora βρίσκεται στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, σε απόσταση 150μ. από το κέντρο του χωριού. Διαθέτει ένα ατμοσφαιρικό καφέ-μπαρ με δωρεάν Wi-Fi που σερβίρει πρωινό.

  Από 100,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Ta Skalopatia

  Ta Skalopatia

  10,6km από Τσιγκιλίτσα

  Σε κεντρική τοποθεσία στον οικισμό του Παλιού Αγίου Αθανάσιου του 16ου αιώνα, 17χλμ. μακριά από το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν, το Ta Skalopatia διαθέτει δωμάτια με τζάκι και ντους με υδρομασάζ ή μπανιέρα-υδρομασάζ.

 • Nefeli Guesthouse

  Nefeli Guesthouse

  10,6km από Τσιγκιλίτσα

  Το Nefeli Guesthouse βρίσκεται στο κέντρο του Παλιού Άγιου Αθανάσιου, 17χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν. Προσφέρει παραδοσιακά δωμάτια με τζάκι. Διαθέτει επίσης καθιστικό με τζάκι και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του.

  Από 70,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Xenonas Pantheon

  Xenonas Pantheon

  10,6km από Τσιγκιλίτσα

  Το πέτρινο Xenonas Pantheon βρίσκεται στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, σε απόσταση μόλις 16χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν.

 • Grand House Suites

  Grand House Suites

  10,6km από Τσιγκιλίτσα

  Το Grand House βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο γραφικό χωριό του Παλαιού Άγιου Αθανάσιου και προσφέρει σνακ μπαρ και κομψές σουίτες με θέα στο Όρος Βόρας.

 • Guesthouse Voras 2

  Guesthouse Voras 2

  10,7km από Τσιγκιλίτσα

  Το παραδοσιακά κτισμένο Guesthouse Voras 2 βρίσκεται στο διατηρητέο ​​χωριό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου, 16χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν. Διαθέτει σνακ μπαρ και κομψά καταλύματα με τζάκι και μπαλκόνι με θέα στον κήπο.

 • Arolithos-Kaimaktsalan

  Arolithos-Kaimaktsalan

  10,7km από Τσιγκιλίτσα

  Ακριβώς δίπλα στο κέντρο του Παλιού Αγίου Αθανασίου, το Arolithos προσφέρει παραδοσιακά καταλύματα με δωρεάν Wi-Fi και θέα στο Όρος Καϊμακτσαλάν ή το χωριό.

 • Chalet Sapin Boutique Hotel

  Chalet Sapin Boutique Hotel

  10,8km από Τσιγκιλίτσα

  Το Chalet Sapin βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στον παραδοσιακό οικισμό Άγιος Αθανάσιος, σε υψόμετρο περίπου 1.200μ. Πλαισιωμένο από βουνά, αυτό το ξενοδοχείο 3 αστέρων διαθέτει τραπεζαρία καθώς επίσης εγκαταστάσεις ευεξίας και χώρο στάθμευσης.

μετάβαση στη σελίδα 
Επόμενο