Βαρικό: Ξενοδοχεία

Βαρικό: Ξενοδοχεία

Σημεία με ενδιαφέρον   Ναι   Όχι

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την τοποθεσία παραμονής σας, οι συντεταγμένες της περιοχής ενδέχεται να μην είναι ακριβείς

 • Pyrgos Mantania

  Pyrgos Mantania

  6,3km από Βαρικό

  Το Pyrgos Mantania είναι ένα πετρόχτιστο συγκρότημα στα καταπράσινα βουνά του Ασπροποτάμου και διαθέτει όμορφη πισίνα με ηλιόλουστη βεράντα και σάουνα. Προσφέρει καταλύματα με ηχομόνωση και δωρεάν Wi-Fi.

  Από 60,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Napoleon Zaglis Guesthouse

  Napoleon Zaglis Guesthouse

  9,4km από Βαρικό

  Αυτός ο παραδοσιακός ξενώνας βρίσκεται σε υψόμετρο 1200μ., στο ιστορικό χωριό Καλαρρύτες. Το Napoleon Zaglis Guesthouse περιβάλλεται από φυσική ομορφιά και εκπληκτική θέα στα βουνά.

  Από 36,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Archontiko Vogiarou

  Archontiko Vogiarou

  9,5km από Βαρικό

  Το Archontiko Vogiarou είναι ένα ανακαινισμένο αρχοντικό του 1873 που βρίσκεται στον γραφικό οικισμό των Καλαρρυτών, στην περιοχή Τζουμέρκων.

  Από 40,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Petradi 1873

  Petradi 1873

  9,6km από Βαρικό

  Το Petradi 1873 βρίσκεται σε υψόμετρο 1200μ. στο παραδοσιακό χωριό Καλαρρύτες. Προσφέρει ρουστίκ δωμάτια με τζάκι, καθώς και αίθριο με θέα στα βουνά της Ηπείρου, το φαράγγι και το φυσικό περιβάλλον.

  Από 45,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Syrrako

  Syrrako

  10,5km από Βαρικό

  Αυτός ο πετρόχτιστος ξενώνας βρίσκεται στο ορεινό χωριό Συρράκο, στα Τζουμέρκα. Προσφέρει δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και πανοραμική θέα στο χωριό και διαθέτει παραδοσιακό εστιατόριο.

  Από 54,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Stavraetos

  Stavraetos

  10,6km από Βαρικό

  Μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, το πετρόκτιστο Stavraetos βρίσκεται στο γραφικό χωριό Συρράκο των Τζουμέρκων, σε υψόμετρο 1150 μέτρων. Διαθέτει εστιατόριο με τζάκι και παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και θέα στο βουνό Λάκμος.

  Από 40,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Casa Calda

  Casa Calda

  10,6km από Βαρικό

  Το παραδοσιακής κατασκευής Casa Calda βρίσκεται στο όρος Λάκμος, ανάμεσα στα πλακόστρωτα σοκάκια και τις παλιές εκκλησίες του χωριού Συρράκο και προσφέρει καταλύματα με δωρεάν Wi-Fi και θέα στα Τζουμέρκα.

  Από 30,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Agathi

  Agathi

  12,4km από Βαρικό

  Μέσα σε ελατόδασος σε μια κοιλάδα των Τζουμέρκων, το Agathi είναι ένας οικογενειακά διοικούμενος ξενώνας από πέτρα και ξύλο. Περιλαμβάνει lounge bar και κομψά δωμάτια με ενεργειακό τζάκι.

  Από 60,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Hotel Xenion tou Georgiou Merantza

  Hotel Xenion tou Georgiou Merantza

  12,5km από Βαρικό

  Περιτριγυρισμένο από τα όρη των Τζουμέρκων, στον οικισμό Τσόπελα, το Hotel Xenion προσφέρει δωμάτια με μικρή κουζίνα και δωρεάν Wi-Fi. Διαθέτει πισίνα, ηλιόλουστη βεράντα και ένα παραδοσιακό εστιατόριο.

  Από 80,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Anavasi Mountain Resort

  Anavasi Mountain Resort

  12,6km από Βαρικό

  Με παραδοσιακή πέτρινη κατασκευή και σύγχρονες ανέσεις, το Anavasi Mountain Resort περιβάλλεται από δέντρα στο χωριό Τσόπελα. Διαθέτει εσωτερική πισίνα και μπαλκόνια με θέα στο βουνό. Υπάρχει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

  Από 70,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
μετάβαση στη σελίδα 
Επόμενο