Βίτσι: Ξενοδοχεία

Βίτσι: Ξενοδοχεία

 • Argyro Guesthouse

  Argyro Guesthouse

  9,3km από Βίτσι

  Ο λιθόκτιστος ξενώνας Argyro βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του Νυμφαίου και προσφέρει παραδοσιακά καταλύματα με θέα στο γραφικό χωριό και στα βουνά. Καθημερινά ετοιμάζονται τοπικές σπεσιαλιτέ που σερβίρονται στη μεγάλη τραπεζαρία μοναστηριακού τύπου.

  Από 55,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Manis Hotel

  Manis Hotel

  9,4km από Βίτσι

  Το πετρόκτιστο ξενοδοχείο Manis αποτελείται από παραδοσιακά επιπλωμένα δωμάτια με θέα στο γύρω δάσος με οξιές. Διαθέτει μπαρ και lounge με τζάκι και βρίσκεται 400μ. από το κέντρο του διατηρητέου χωριού Νυμφαίο.

  Από 65,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Nymfes Hotel

  Nymfes Hotel

  9,4km από Βίτσι

  Το Nymfes διαθέτει αίθουσα πρωινού με ξύλινα δοκάρια στην οροφή και αίθουσα σπα με υδρομασάζ. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το παραδοσιακό λικέρ που προσφέρεται στην αυλή κατά το check in.

  Από 85,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Guesthouse Kontogianni

  Guesthouse Kontogianni

  9,5km από Βίτσι

  Το πετρόκτιστο Guesthouse Kontogianni βρίσκεται στο γραφικό χωριό του Νυμφαίου σε υψόμετρο 1.350 μέτρων.

  Από 70,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Petrino Pentolvio

  Petrino Pentolvio

  11,3km από Βίτσι

  Σε απόσταση 7χλμ. από την Καστοριά, στο Σιδηροχώρι, σε υψόμετρο 1050μ., το Petrino Pentolvio προσφέρει παραδοσιακά δωμάτια με πανοραμική θέα στη λίμνη της Καστοριάς και το υπέροχο όρος Βίτσι.

  Από 50,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Iaspis Guesthouse

  Iaspis Guesthouse

  11,3km από Βίτσι

  Αυτός ο πετρόχτιστος ξενώνας στο Σιδηροχώρι βρίσκεται σε υψόμετρο 1.100μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και προσφέρει δωμάτια με πανοραμική θέα στη Λίμνη της Καστοριάς και το Όρος Βίτσι.

  Από 40,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Nimbus Guesthouse

  Nimbus Guesthouse

  11,3km από Βίτσι

  Το παραδοσιακά χτισμένο Nimbus Guesthouse βρίσκεται στο Σιδηροχώρι, σε υψόμετρο 1.100 μέτρων, και προσφέρει όμορφα δωμάτια με τζάκι, καθώς επίσης πανοραμική θέα στη λίμνη της Καστοριάς και το χιονοδρομικό κέντρο Βιτσίου.

  Από 40,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Hotel Loggas

  Hotel Loggas

  11,6km από Βίτσι

  Το Loggas βρίσκεται στο Σιδηροχώρι, σε υψόμετρο 1000 μέτρων. Προσφέρει ένα εστιατόριο, ένα μπαρ με βεράντα και μια πισίνα στο σχήμα της λίμνης της Καστοριάς με πανοραμική θέα και pool bar.

  Από 49,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Filareti Hotel

  Filareti Hotel

  14,4km από Βίτσι

  Το Hotel Filareti βρίσκεται στο κέντρο της Φλώρινας. Προσφέρει άνετα δωμάτια με εύκολη πρόσβαση στα κοντινά αξιοθέατα και λόμπι με μπαρ. Το Filareti διαθέτει άνετα δωμάτια για 2 ή 3 άτομα με παροχές όπως τηλεόραση, κλιματισμό και θέρμανση.

  Από 30,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Lingos Hotel

  Lingos Hotel

  14,5km από Βίτσι

  Το Lingos είναι ένα κεντρικό ξενοδοχείο στη Φλώρινα, μια πόλη στο βόρειο-δυτικό τμήμα της Ελλάδας. Το Lingos προσφέρει ποικιλία από δωμάτια και σουίτες σε κλασικό παραδοσιακό στιλ.

  Από 42,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
μετάβαση στη σελίδα 
Επόμενο