Ζήρεια (Βάση): Ξενοδοχεία

Ζήρεια (Βάση): Ξενοδοχεία

Σημεία με ενδιαφέρον   Ναι   Όχι

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την τοποθεσία παραμονής σας, οι συντεταγμένες της περιοχής ενδέχεται να μην είναι ακριβείς

 • Grand Chalet Villas

  Grand Chalet Villas

  5,4km από Ζήρεια (Βάση)

  Το Grand Chalet Villas είναι ένα συγκρότημα που αποτελείται από κομψά ξύλινα σαλέ σε φινλανδικό στιλ με μοντέρνες εγκαταστάσεις. Βρίσκεται σε απόσταση 1,5χλμ. από το κέντρο του χωριού Άνω Τρίκαλα Κορινθίας.

  Από 100,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Varnevo Guesthouse

  Varnevo Guesthouse

  5,6km από Ζήρεια (Βάση)

  Στις πλαγιές του όρους Ζήρεια, σε υψόμετρο 1150μ., το πετρόκτιστο Varnevo προσφέρει παραδοσιακά καταλύματα με τζάκι, στο χωριό Άνω Τρίκαλα. Διαθέτει καφέ-μπαρ με πολυελαίους Swarovski και επιπλωμένη, πλακόστρωτη αυλή με θέα στον Κορινθιακό Κόλπο.

  Από 49,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • B K Guesthouse

  B K Guesthouse

  5,6km από Ζήρεια (Βάση)

  Το οικογενειακά διοικούμενο B K Guesthouse βρίσκεται στα Άνω Τρίκαλα και προσφέρει παραδοσιακά δωμάτια με τζάκι. Όλες οι μονάδες περιβάλλονται από έναν κήπο με λουλούδια και έχουν θέα στο όρος Ζήρεια και στον Κορινθιακό κόλπο από το μπαλκόνι τους.

  Από 50,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Feggarognemata Suites

  Feggarognemata Suites

  5,6km από Ζήρεια (Βάση)

  Το Feggarognemata Suites προσφέρει διακριτική πολυτέλεια και σπιτική ατμόσφαιρα στα Τρίκαλα Κορινθίας. Οι σουίτες συνδυάζουν διακριτικά και γοητευτικά χαρακτηριστικά της περιοχής, όπως γήινα χρώματα και φυσικά υλικά.

  Από 80,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Enthymio Suites

  Enthymio Suites

  6,0km από Ζήρεια (Βάση)

  Χτισμένο σε υψόμετρο 1.100μ., μέσα στα πλατάνια, το Enthymio προσφέρει πολυτελείς σουίτες με ιδιωτικές εγκαταστάσεις υδρομασάζ.

  Από 45,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Helydorea

  Helydorea

  6,7km από Ζήρεια (Βάση)

  Σε υψόμετρο 1100μ., το Helydorea Country House απέχει μόλις 10χλμ. από τα λιφτ του σκι στο βουνό Ζήρεια και 24χλμ. από τις παραλίες του Ξυλόκαστρου με τη γαλάζια σημαία. Προσφέρει δωρεάν χώρο στάθμευσης και δωρεάν Wi-Fi.

  Από 31,50EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Likno Guesthouse

  Likno Guesthouse

  6,7km από Ζήρεια (Βάση)

  Το Likno Guesthouse βρίσκεται στα γραφικά Μεσαία Τρίκαλα. Αυτό το ρουστίκ κατάλυμα διαθέτει υδρομασάζ, τζάκι, δωρεάν Wi-Fi και πανοραμική θέα στο βουνό και τη θάλασσα από το μπαλκόνι του.

  Από 70,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Nymfes Guesthouse

  Nymfes Guesthouse

  6,7km από Ζήρεια (Βάση)

  Ο παραδοσιακός ξενώνας Nymphes στα Μεσαία Τρικάλων βρίσκεται σε υψόμετρο 1,000μ. επάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Προσφέρει υπέροχη θέα στα γαλάζια νερά του Κορινθιακού Κόλπου και στις πλαγιές του Όρους Ζήρια.

  Από 60,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Theasis Guesthouse

  Theasis Guesthouse

  6,7km από Ζήρεια (Βάση)

  Το Theasis Guesthouse βρίσκεται στα Κάτω Τρίκαλα, μόλις 50 μέτρα από την κεντρική πλατεία του παραδοσιακού χωριού. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και διαθέτει δωμάτια με τζάκι, τηλεόραση και ιδιωτικό μπαλκόνι.

  Από 48,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
 • Mysaion Hotel

  Mysaion Hotel

  6,7km από Ζήρεια (Βάση)

  Στο ορεινό χωριό Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, το πετρόκτιστο Mysaion Hotel προσφέρει όμορφα διακοσμημένα δωμάτια και ένα παραδοσιακό εστιατόριο. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi πρόσβαση σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

  Από 49,00EUR / Βράδυ

  κρατήσεις
μετάβαση στη σελίδα 
Επόμενο